Apple Watch Series 7 vs Apple Watch SE: dit zijn de grootste verschillen (2023)

Het is best lastig om te kiezen tussen de Apple Watch Series 7 en Apple Watch SE. Apples nieuwste smartwatches lijken namelijk op elkaar, maar verschillen wel flink in prijs. Daarom zetten we in dit artikel de grootste verschillen op een rij om jou een goede keuze te laten maken.

Lees verder na de advertentie.

Steun iPhoned

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Vergelijking: Apple Watch Series 7 vs Apple Watch SE

Apple verkoopt momenteel drie horloges: de Series 7, Series 3 en SE. Met name die buitenste twee zijn interessant, want dit zijn de nieuwste Apple-smartwatches. Bovendien zien ze er ongeveer hetzelfde uit en hebben ze een hoop overeenkomsten.

In dit artikel focussen we daarom op de grootste verschillen, want de horloges zijn zeker niet identiek. Dit is de grote Apple Watch Series 7 vs Apple Watch SE vergelijking.

KenmerkApple Watch Series 7Apple Watch SE
Vanafprijs 429 euro299 euro
Formaten41 en 45 mm40 en 44 mm
SchermAlways-on-Retina-scherm‘Gewoon’ Retina-scherm
BehuizingAluminium roestvrij staalAluminium
HardwareS7-chipS5-chip
Accuduur18 uur18 uur
GezondheidsfunctiesSaturatiemeter, ECG-sensor (voor hartfilmpjes)Hartslagmeter, geen saturatiemeter en ECG
KleurenDonkergrijs, sterrenlicht (zilver), groen, blauw en roodGrijs, zilver en goud

1. Design: rond of hoekig?

De Apple Watch Series 7 en SE lijken op elkaar. Wel heeft de nieuwere versie een iets strakker design. Dat komt vooral door de (iets) rondere behuizing. Dankzij deze kromming loopt het scherm van de Series 7 in een vloeiende beweging door in de achterkant. Al met al is het design iets minder hoekig dan bij de Apple Watch SE.

Verder is de Series 7 groter. Je kunt het horloge namelijk in twee formaten nemen: 41 en 45 millimeter. Dat is net iets groter dan de Apple Watch SE, die in kastgroottes van 40 en 44 millimeter beschikbaar is. Zodoende is dit horloge ook iets lichter dan de Series 7. Handig om te weten: de polsbandjes van vorige, kleinere Apple Watches passen gewoon op de grotere kast van de Series 7.

Verkijk je overigens niet teveel op het verschil in schermgrootte. In werkelijkheid ontlopen de horloges elkaar niet heel veel. Dat komt omdat de Series 7 veel smallere schermranden heeft. Hierdoor bestaat vrijwel de hele voorkant uit actief gebruikt display, terwijl de Apple Watch SE redelijk dikke schermranden heeft.

Een ander designverschil zit ‘m in de kleuren. De Apple Watch SE komt in het goud, grijs (spacegrijs) en zilver. Daarbij vergeleken is de Apple Watch Series 7 een stuk kleurrijker. Bij dit horloge kun je namelijk voor de kleuren donkergrijs, sterrenlicht (een soort zilver), groen, blauw en rood kiezen.

Ook interessant: Apple Watch Series 7 vs Series 6: wat zijn de verschillen?

2. Scherm gaat (nooit meer) slapen

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de nieuwste Apple Watch een always-on-scherm heeft. Zoals je op basis van deze naam verwacht, staat zo’n display altijd aan. Je hoeft dus niet op het scherm te tikken (of je pols te draaien) om bijvoorbeeld te kijken hoe laat het is. Het scherm van de Apple Watch SE staat niet altijd aan.

(Video) Wat zijn de verschillen tussen de Apple Watch Series 6, Apple watch SE en Series 3?

Ook is de Apple Watch Series 7 net iets duurzamer dan de Apple Watch SE. Eerstgenoemde heeft namelijk een flink dikker scherm, waardoor je minder risico op barsten hebt. Volgens Apple is het display maar liefst 50 procent dikker dan die van de SE.

Ook handig: dankzij het IP6X-label is de Series 7 officieel stofbestendig. In theorie zou je het horloge dus bijvoorbeeld tijdens een zandstorm kunnen dragen. De Apple Watch SE heeft dit certificaat niet. Gelukkig is dit horloge wel, net als de Series 7, waterbestendig (tot een diepte van 50 meter).

3. Functies: een duidelijke winnaar

Grote kans dat je je Apple Watch als gezondheidsaccessoire gebruikt. Op dit vlak trekt de Series 7 duidelijk aan het langste eind. Deze smartwatch heeft namelijk twee functies die je op de Watch SE niet gaat tegenkomen: een ECG-sensor en saturatiemeter.

ECG is de afkorting van elektrocardiogram, oftewel een manier om hartfilmpjes te maken. Hiermee kun je controleren hoe het ervoor staat met jouw hart en mogelijk in een vroegtijdig stadium afwijkingen controleren.

De saturatiemeter is in staat om het zuurstofgehalte in je bloed te meten. Deze meet precies welk percentage zuurstof jouw rode bloedcellen naar de rest van je lichaam vervoeren. Daarmee is de saturatiemeter een goede maatstaf voor je algehele gezondheid.

Alhoewel deze twee functies aan de neus van de Apple Watch SE voorbijgaan, heeft het horloge gelukkig wel een hoop andere gezondheidsfuncties. De smartwatch kan bijvoorbeeld je hartslag registreren. Ook kun je het horloge prima tijdens het sporten dragen, want hij heeft onder meer een ingebouwde stappenteller en versnellingsmeter. Uiteraard kun je dan ook tal van verschillende work-outs bijhouden.

4. Accuduur en hardware

Qua accuduur zijn de horloges erg aan elkaar gewaagd. Volgens Apple houden ze het namelijk beiden 18 uur vol op één lading. Toch heeft de Series 7 een streepje voor, want de accu van dit horloge zit rapper vol. De batterij laadt namelijk zo’n 33 procent sneller op. In praktijk tikt je horloge dus binnen 45 minuten opladen de 80 procent accucapaciteit aan.

De Apple Watch Series 7 wordt aangestuurd door de S7-chip, die zo’n 20 procent krachtiger is dan de S5-chip, die in de Apple Watch SE zit. Hierdoor starten apps bijvoorbeeld sneller op.

Alhoewel de Series 7 dus krachtiger is dan de Apple Watch SE, zouden wij hier niet teveel op focussen. De S5-chip van het SE-horloge is namelijk al erg rap en prettig in gebruik. De meeste mensen zullen hier dus genoeg aan hebben.

5. Software is op iedere recente Apple Watch hetzelfde

Zowel de Apple Watch 7 als de Apple Watch SE kunnen met watchOS 8 overweg, dé software-update voor Apples Watches van 2021. Op het gebied van software is er dus geen verschil tussen de twee.

Het enige waar je daarom op moet letten, is de ondersteuningstermijn. De Apple Watch SE is een jaar ouder dan de Series 7, dus (waarschijnlijk) krijgt het horloge ook één software-update minder.

(Video) Review: Apple Watch Ultra, Series 8 en SE

Steun iPhoned

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

6. Prijs loopt flink uiteen

Een belangrijk verschil tussen de twee Apple-smartwatches is de prijs. Wil je een Apple Watch Series 7 kopen? Het horloge begint bij 429 euro (voor het kleine model met 41 millimeter-kastgrootte). Je kunt de Apple Watch SE kopen vanaf 299 euro. Je krijgt dan het model met 40 millimeter-kastgrootte in huis.

Ook niet geheel onbelangrijk: sinds 2021 kun je Apple Watches met 4G in Nederland kopen. Hierdoor heeft je Apple-horloge een zelfstandige mobiele internetverbinding, en hoef je dus niet continu meer je iPhone bij je te dragen. Een Apple Watch met 4G is bijvoorbeeld ideaal voor wanneer je een rondje gaat hardlopen en onderweg muziek via Apple Music of Spotify wil streamen.

Lees ook: Officieel: T-Mobile brengt Apple Watch met 4G naar Nederland

Conclusie: Apple Watch Series 7 vs Apple Watch SE

De Apple Watch Series 7 en Apple Watch SE liggen niet ver uit elkaar. Het nieuwere model heeft een beter en groter scherm, kan tegen wat krasjes en de accu laadt lekker snel op. Ook tof zijn de nieuwe kleurencombinaties en het always-on-scherm.

De Apple Watch SE heeft geen always-on-scherm, maar vertoont een hoop gelijkenissen met zijn duurdere broer. Wanneer je op zoek bent naar een relatief betaalbare smartwatch voor tijdens het sporten, wat apps en het meten van je hartslag, kun je beter voor dit model gaan.

Wat ons betreft is de Apple Watch Series 7 vooral aan te raden als je een kleurrijke smartwatch wil, of met de exclusieve gezondheidsfuncties aan de slag gaat. De nieuwste Apple Watch heeft immers een Saturatie- en ECG-app om je hartgezondheid in de gaten te houden.

Apple Watch Series 7 prijzen vergelijken

Bekijk product

(Video) Wat zijn de voordelen van een Apple Watch 4G?

Nieuw

€ 408,95

Bekijken Bekijk beste prijs

Refurbished

€ 344,99

Bekijken Bekijk beste prijs

(Video) Apple Watch Speed Test - Ultra vs Series 8 vs SE 2

Apple Watch SE prijzen vergelijken

Bekijk product

Nieuw

€ 268,95

Bekijken Bekijk beste prijs

Refurbished

(Video) Apple Watch SE en Series 6 na een week: welke raden we aan?

€ 186,99

Bekijken Bekijk beste prijs

Meer vergelijkingen lezen? Meld je dan vooral even aan voor onzedagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast degratis iPhoned-appen houd onze website in de gaten.

FAQs

Wat is verschil tussen Apple Watch 7 en SE? ›

Conclusie. Dankzij het grotere scherm en de uitgebreide gezondheidsfuncties is Apple Watch Series 7 een goede volgende stap na Apple Watch SE. Het scherm van Series 7 is groter, waardoor je gemakkelijk je berichten afleest. De saturatiemeter en ECG hartslagmeter geven uitgebreid inzicht in je gezondheid.

Wat is verschil tussen Apple Watch en SE? ›

De grootste verschillen tussen de Apple Watch Series 6 en de Apple Watch SE zitten hem in de prijs, het scherm, de beschikbare kleuren en de gezondheidsfuncties. Het prijsverschil is €130 en dat zit hem vooral in de gezondheidsfuncties en het scherm. Het always-on scherm vind je alleen in de Series 6.

Is de Apple Watch SE nog goed? ›

Conclusie. Apple Watch is een goed instapmodel voor Apple iPhone gebruikers. Dankzij het grotere scherm en de nieuwe processor werkt de smartwatch sneller en gemakkelijker dan Series 3. Met valdetectie voel ik me veiliger als ik alleen ben, want de hulpdiensten zijn zo ingeschakeld als het nodig is.

Welke Apple Watch zijn het beste? ›

Apple Watch SE (2022)

Dan is de Apple Watch SE (2022) de beste optie voor jou. Deze Apple Watch beschikt namelijk over belangrijke sensoren die jou kunnen helpen bij het verbeteren van jouw sportprestaties. Zo heeft de Apple Watch SE (2022) een geïntegreerde hartslagsensor welke jouw hartslag via jouw pols kan meten.

Kan je douchen met een Apple Watch SE? ›

Uw Apple Watch is waterbestendig, maar niet waterdicht. U kunt uw Apple Watch bijvoorbeeld dragen en gebruiken tijdens het sporten (blootstelling aan zweet is geen probleem), wandelen in de regen en wanneer u uw handen wast.

Kun je bellen met de Apple Watch SE? ›

Iemand bellen

Open de Telefoon-app op je Apple Watch. Tik op 'Contacten' en draai de Digital Crown om te scrollen. Tik op de contactpersoon die je wilt bellen en tik vervolgens op de telefoonknop. Tik op 'FaceTime-audio' om een FaceTime-audiogesprek te starten of tik op een telefoonnummer.

Waarom is de Apple Watch SE goedkoper? ›

En ook belangrijk: dat de ondersteuning van de SE waarschijnlijk véél langer door zal lopen. Dat betekent dat je Apple Watch SE veel langer mee zal kunnen gaan, waardoor deze uiteindelijk voordeliger kan zijn.

Hoe oud is de Apple Watch SE? ›

Apple Watch generaties

Apple Watch SE: september 2020. Apple Watch Series 6: september 2020. Apple Watch Series 5: september 2019. Apple Watch Series 4: september 2018.

Welk jaar is de Apple Watch SE? ›

Het horloge verschijnt in twee kastformaten en is sinds 29 september 2020 in Nederland verkrijgbaar.

Wat zijn de nadelen van een Apple Watch? ›

Het grootste nadeel is toch wel de eerder beperkte levensduur van de batterij. Oké, een smartphone moet je ook dagelijks opladen, zelfs frequenter bij intens gebruik, maar je verwacht toch dat zo'n duur horloge iets langer zelfstandig kan werken. Een ander nadeel is de afhankelijkheid van de iPhone.

Wat is het verschil tussen Apple Watch 7 en 8? ›

Conclusie. Apple Watch Series 8 ziet er hetzelfde uit als Series 7, maar heeft een aantal nieuwe functies. De energiebesparende modus is handig, maar ook beschikbaar op Series 7. Series 8 heeft als enige de nieuwe lichaamstemperatuur-sensor, waarmee je bijvoorbeeld achter afwijkingen in je menstruatiecyclus komt.

Hoe lang gaat batterij Apple Watch 7 mee? ›

Volgens Apple gaat de Watch 18 uur mee op een batterijlading. Daarbij gaan ze er vanuit dat je 90 keer de tijd checkt, 90 notificaties ontvangt, 45 minuten lang apps gebruikt en een workout van 30 minuten doet, waarbij je muziek luistert via Bluetooth.

Kun je WhatsApp op Apple Watch SE? ›

Het is helaas niet mogelijk om WhatsApp op de Apple Watch te downloaden en te installeren. Zoals gezegd is er geen officiële app beschikbaar van WhatsApp op de Apple Watch. Je moet het daarom doen met de notificaties die doorgestuurd worden vanaf de iPhone naar de Apple Watch.

Welke iPhone heb je nodig voor Apple Watch 7? ›

Apple Watch vereist iPhone 6s of nieuwer met de nieuwste versie van iOS. Features kunnen worden gewijzigd. Sommige features, apps en diensten zijn mogelijk niet in alle talen of regio's beschikbaar.

Welke Apple Watch voor vrouwen? ›

In het kort
Geschikt voor polsomtrekBreedte
Apple Watch Series 813 tot 20 centimeter35 mm
14 tot 22 centimeter38 mm
Apple Watch Series 713 tot 20 centimeter35 mm
14 tot 22 centimeter38 mm
11 more rows
5 days ago

Waarom Apple Watch 7? ›

Nieuw scherm: steviger dan ooit met minder rand

Het scherm van de Apple Watch Series 7 is vernieuwd. Het schermoppervlak is groter (bijna 20% groter dan Series 6), heeft smallere randen en het glas is 50% dikker. Daarnaast is het scherm helderder, sterker en heeft het een IP6X-certificering.

Hoe krijg ik Whatsapp op mijn Apple Watch? ›

Apps downloaden met de iPhone die is gekoppeld met de Apple Watch
  1. Open de Watch-app op je iPhone.
  2. Tik op het tabblad 'Mijn Watch'.
  3. Scrol naar de app die je wilt toevoegen. Apps die je kunt installeren, worden weergegeven onder 'Beschikbare apps'.
  4. Tik op 'Installeer' om een app toe te voegen aan je Watch.
Feb 10, 2023

Kan een Apple Watch tegen chloor? ›

Zwemmen en douchen met Apple Watch

Je mag de Watch dus volledig onderdompelen in water. Tijdens zwemmen in zee of in een zwembad of onder de douche houd je Apple Watch dus gerust om. Behalve met Apple Watch Ultra kan je niet niet duiken, waterskiën of andere wateractiviteiten met je Watch doen.

Waarom wifi op Apple Watch? ›

De Apple Watch gebruikt Bluetooth wanneer de iPhone in de buurt is. Dat bespaart stroom. Als Bluetooth niet beschikbaar is, probeert de Apple Watch wifi te gebruiken. Als er bijvoorbeeld een compatibel wifinetwerk beschikbaar is en de iPhone zich buiten Bluetooth-bereik bevindt, gebruikt de Apple Watch wifi.

Kan er een simkaart in de Apple Watch SE? ›

Het gaat anno 2022 om Apple Watch Series 8 en Apple Watch SE. Bellen, berichten versturen en alle andere functies hoeven niet meer via het netwerk van je iPhone, maar gaan via een digitale simkaart, de eSim.

Kun je een Apple Watch gebruiken zonder iPhone? ›

Bij een Apple Watch die met mobiele netwerken werkt en een geactiveerd mobiel abonnement kun je met het netwerk verbonden blijven, ook als je iPhone niet in de buurt is. Ook met alle andere Apple Watch-modellen kun je diverse dingen doen als je je iPhone niet bij de hand hebt en je geen wifiverbinding hebt.

Wat kan de Apple Watch SE 2022? ›

Ook zijn functies zoals always-on en ECG zijn NIET toegevoegd. Alle overige functies zoals het kompas, de always-on hoogtemeter, waterbestendigheid en de optische hartslagsensor blijven behouden. Je kunt de Apple Watch SE 2022 daardoor gewoon gebruiken als activiteitentracker.

Hoe duur wordt de Apple Watch 8? ›

Wellicht wordt de series 8 verkocht voor een iets duurdere adviesprijs als de huidige versie, mogelijk vanaf € 459. De Apple Watch SE wordt mogelijk iets duurder met een vanaf prijs van € 329. De Apple Watch Pro wordt een duurdere versie in lijn met de huidige Apple Watch Edition die te koop is vanaf € 829.

Is Apple Watch SE 2022 waterdicht? ›

Als een vis in het water.

Apple Watch SE is waterbestendig tot 50 meter. Hou je baantjes bij in het zwembad.

Waarom een Apple Watch SE kopen? ›

Het ultieme device voor een gezond leven. Apple Watch zit om je pols en kan dus dingen die je andere devices niet kunnen. Draag 'm en je krijgt meer inzicht in je gezondheid, je hebt een trainingsmaatje dat je dagelijkse beweging voor je bijhoudt en je blijft in contact met alles wat belangrijk voor je is.

Is de Apple Watch 7 het waard? ›

Eindoordeel over de Apple Watch 7

Als je de Apple Watch 6 al thuis hebt liggen, is de overstap naar de Watch 7 het geld niet waard. Tenzij je heel veel waarde hecht aan het grotere scherm natuurlijk. Op alle andere vlakken zijn de vernieuwingen zo minimaal, dat je weinig aan een upgrade hebt.

Is de Apple Watch 7 een goed sporthorloge? ›

Apple watch sport

De Apple watch 7 is goed te gebruiken als activitytracker met daarnaast alle smartwatch functies die je nodig hebt. De apple watch is dus niet alleen maar een mooie horloge maar ook een van de beste in het bijhouden van je prestaties.

Is een Apple Watch het geld waard? ›

Het uiterlijk speelt voor veel mensen een grote rol. De Apple Watch ziet er al sinds de Series 5 hetzelfde uit, maar de Ultra onderscheidt zich wel qua uiterlijk. Zo'n horloge is dus een statussymbool om mee te pronken. Maar voor de meeste mensen is deze dure horloge zijn geld niet waard.

Wat kan de Apple Watch 7 meer? ›

Deze meter maakt hartfilmpjes en kan atriumfibrilleren detecteren. Daarnaast heeft Series 7 de standaard gezondheidsfuncties die ook op eerdere modellen beschikbaar zijn, zoals hartslagmeting, slaapmeting en valdetectie.

Welke Apple Watch is beter 6 of 7? ›

Tot je wat beter kijkt: de Series 7 heeft meer scherm. Dit komt omdat de randen van de nieuwste smartwatch flink smaller zijn geworden. Series 7 heeft 20 procent meer display dan de Apple Watch 6 en zelfs 50 procent meer dan de Apple Watch Series 3. Overigens is ook de helderheid aangepast.

Kan je typen met Apple Watch 7? ›

Apple Watch Series 7 heeft een nieuw QWERTY-toetsenbord waarop je met QuickPath kunt tikken of swipen. Dit houdt in dat je met een glijdende vinger kunt typen.

Hoe lang gaat een Apple Watch mee in jaren? ›

Volgens het bedrijf is de levensverwachting van een Apple Watch zo'n drie jaar. “Het aantal jaren van gebruik is gebaseerd op de eerste kopers”, schrijft Apple op de pagina. “We nemen aan dat OS X- en tvOS-apparaten vier jaar meegaan en iOS en watchOS-producten drie jaar.”

Waarom Apple Watch zo snel leeg? ›

Je hebt een wat oudere Apple Watch, waarvan de batterij versleten is. Je bent heel lang gaan sporten met de hartslag- en GPS-functie aan. Je maakt veel gebruik van de de mobiele dataverbinding. Er zit een bug in de nieuwste watchOS-update, waardoor de batterij sneller leeg gaat.

Kan je Apple Watch opladen met iPhone? ›

De MagSafe Duo-oplader is ontworpen om uw Apple Watch op te laden en om alle iPhone 12-, iPhone 13- en iPhone 14-modellen en Apple MagSafe-accessoires sneller en zo efficiënt mogelijk op te laden.

Kan je Instagram op je Apple Watch? ›

Review: Met Lens check je je Instagram-tijdlijn op je Apple Watch. Lens is een nieuwe Apple Watch-app voor Instagram om je pols. Je bladert niet alleen door je tijdlijn, maar je bekijkt ook Stories en veel meer. Hoe handig is deze Apple Watch-app?

Welke Apple Watch is geschikt voor mij? ›

Welk formaat Apple Watch het beste bij jou past, is afhankelijk van je polsomtrek en persoonlijke smaak. Je hebt bij Apple keuze uit twee formaten: 40mm (voorheen 38mm): geschikt voor een pols van 130-200mm. 44mm (voorheen 42mm): geschikt voor een pols van 140-210mm.

Waarom trilt mijn Apple Watch niet meer? ›

Voelbare meldingen op Apple Watch beheren

Open de app Instellingen. Scrol omlaag en tik op 'Horen en voelen'. Schakel 'Voelbare meldingen' in of uit.

Kan je met je Apple Watch betalen zonder telefoon? ›

Nadat je Apple Pay in de Apple Watch-app op je iPhone hebt geconfigureerd, kun je betalingen doen in winkels, ook wanneer je je iPhone niet bij je hebt.

Wat is verschil tussen Apple Watch 6 en 7? ›

Apple Watch Series 7 vs Apple Watch Series 6 verschillen

Behuizing: De horlogekast is licht aangepast qua design en is er in twee nieuwe formaten: 41mm en 45mm. Gewicht: De Apple Watch Series 7 is iets zwaarder geworden. De kleinere versie gaat van 30,5g naar 32,0g en de grotere horlogekast gaat van 36,4g naar 38,8g.

Kun je muziek luisteren op Apple Watch? ›

Met de Muziek-app kun je op je Apple Watch muziek kiezen en afspelen. Je kunt muziek afspelen die op je Apple Watch is opgeslagen, muziek afspelen op je iPhone en muziek streamen vanuit Apple Music en Apple Music Voice als je een abonnement hebt.

Waar is Apple Watch het goedkoopst? ›

De goedkoopste manier om een Apple Watch met 4G aan te schaffen is via de provider. Daar betaal je voor de Apple Watch Ultra eenmalig €864,- voor het horloge, terwijl de prijs bij Apple en diverse winkels €999,- is.

Hoe vaak moet ik mijn Apple Watch opladen? ›

Snel & vaak opladen

Apple adverteert met een gebruiksduur tot 18 uur, maar het hangt wel af van hoe je het horloge gebruikt. Draag je het horloge dag en nacht, dan moet je het dus 1 of 2 keer per dag opladen.

Waarom een Apple Watch SE? ›

Apple Watch SE is uitgerust met de nieuwste speaker en microfoon, geoptimaliseerd voor een betere geluidskwaliteit tijdens telefoongesprekken, het gebruik van Siri en Walkietalkie,1 en beschikt over Bluetooth 5.0. Apple Watch SE is voorzien van het grootste en meest geavanceerde Retina-display.

Hoe lang gaat de Apple Watch SE nog mee? ›

De batterijduur van de Apple Watch SE is gelijk aan andere modellen, namelijk 18 uur.

Hoelang gaat een Apple Watch SE mee? ›

Volgens Apple gaat de Watch 18 uur mee op een batterijlading. Daarbij gaan ze er vanuit dat je 90 keer de tijd checkt, 90 notificaties ontvangt, 45 minuten lang apps gebruikt en een workout van 30 minuten doet, waarbij je muziek luistert via Bluetooth.

Kan je betalen met een Apple Watch SE? ›

Als je een aankoop doet in een app op je Apple Watch, kies je de optie 'Apple Pay' bij het afrekenen. Controleer de betaal-, bezorg- en factuurgegevens en druk tweemaal op de zijknop om met je Apple Watch te betalen.

Waarom Apple Watch serie 7? ›

De Apple Watch versie 7 is een slimme horloge die je helpt bij het bijhouden van je activiteiten, meten van je hartslag, ontvangen van meldingen van je iPhone, en gebruiken van apps. Het kan ook worden gebruikt voor betalingen, het starten van workouts, bijhouden van je slaap, en nog veel meer.

Videos

1. LTE vs GPS Apple Watch: Which Should You Choose?
(Mike O'Brien)
2. Apple Watch Series 8 vs. SE 2: Five Reasons to Upgrade to the Series 8
(Cam // Power Moves)
3. WatchOS 7: de 6 belangrijkste functies en verbeteringen
(iPhoned)
4. Welk formaat Apple Watch moet ik kiezen?
(Coolblue Productadvies)
5. Het kan! Videobellen met Apple Watch
(Bright)
6. Apple Watch Series 3 Smartwatch Review (Nederlands)
(Coolblue)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated: 20/06/2023

Views: 5808

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.