Apple Watch Series 8 (GPS) • 45‐mm kast van middernacht aluminium • Middernacht sportbandje - Standaardmaat (2023)

AppleWatch Series8 (GPS) • 45‐mm kast van middernacht aluminium • Middernacht sportbandje- Standaardmaat (1)

AppleWatch Series8

"}; window.pageLevelData.summaryBuilderText = {"tiles":{"contentTile":{"viewName":"/templates/web/shared/fragment/MultipleFragmentTile.mustache","modelType":"contentTileType","render":"\n\n\n\t\t\n\t\t\t

\n

\n

(Video) A look to what comes with your Apple Watch Series 8! (45mm midnight aluminum black with nike band)

Compatibiliteit

\n

\n AppleWatch Series8 (GPS) • 45‐mm kast van middernacht aluminium • Middernacht sportbandje- Standaardmaat (2)\n\n In het kader van onze inspanningen om de impact van onze producten op het milieu te beperken, wordt bij AppleWatch geen lichtnetadapter meegeleverd. Gebruik het exemplaar dat je al hebt of voeg er een toe aan jebestelling.

Apple Watch vereist iPhone 8 of nieuwer met iOS 16 of nieuwer.

\n

\n

\n

\n\t\t\n\n","contentTileType":{"fragments":{"items":[{"index":0,"value":"

\n

\n

Compatibiliteit

\n

\n AppleWatch Series8 (GPS) • 45‐mm kast van middernacht aluminium • Middernacht sportbandje- Standaardmaat (3)\n\n In het kader van onze inspanningen om de impact van onze producten op het milieu te beperken, wordt bij AppleWatch geen lichtnetadapter meegeleverd. Gebruik het exemplaar dat je al hebt of voeg er een toe aan jebestelling.

Apple Watch vereist iPhone 8 of nieuwer met iOS 16 of nieuwer.

\n

\n

\n

","first":true,"last":true,"position":1,"even":true}],"size":1}}}}}; window.pageLevelData.productRequirementText = {"fragments":{"items":[{"index":0,"value":"

\n

Sommige bandjes bevatten magneten en kunnen het kompas van AppleWatch verstoren.

\n Apple Watch vereist iPhone8 of nieuwer met iOS 16 ofhoger.\n

","first":true,"last":false,"position":1,"even":true},{"index":1,"value":"","first":false,"last":true,"position":2,"even":false}],"size":2}}; window.FAQ_SLOT_BOOTSTRAP = {"sectionId":null,"header":"Veelgestelde vragen","itemList":{"items":[{"index":0,"value":{"title":"Hoe bepaal ik de juiste maat voor mijnbandje?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

Apple Watch-bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten.

\n\n

Kies eerst een kastgrootte en een type bandje. Jeziet dan welke maten er voor die combinatie verkrijgbaar zijn. Voor het gekozen bandje wordt een maximale en een minimale polsomtrek aangegeven. Meet je pols zo nauwkeurig mogelijk op voor de juiste maat.

\n\n

Kies je voor een solobandje, dan bepaal je je maat met het maatoverzicht. Er zijn stapsgewijze instructies om je pols op te meten met behulp van een afdrukbaar voorbeeld of een voorwerp uit je huis, zodat je weet welke maat je moet hebben.

","first":true,"last":true,"position":1,"even":true}],"size":1}},"first":true,"last":false,"position":1,"even":true},{"index":1,"value":{"title":"Hoe personaliseer ik mijn AppleWatch?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"Combineer elk bandje met elke kast in de Apple Watch Studio. Als je een combinatie hebt gemaakt die je mooi vindt, kun je die bewaren. En je kunt daarna ook andere combinaties maken om te vergelijken.","first":true,"last":true,"position":1,"even":true}],"size":1}},"first":false,"last":false,"position":2,"even":false},{"index":2,"value":{"title":"Wat is het verschil tussen GPS- en GPS + Cellular-modellen?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

Heb je een model met GPS+Cellular, dan kun je altijd met alleen je AppleWatch in contact blijven met mensen en informatie die je belangrijk vindt. Als je een mobiel abonnement hebt, kun je tekstberichten versturen en ontvangen, telefoontjes beantwoorden, meldingen ontvangen en Apple Music en Apple Podcasts streamen, ook als je je iPhone niet bij je hebt.

\n

Met het GPS-model moet je via Bluetooth of wifi met je iPhone zijn verbonden om sms’jes te verzenden en ontvangen, telefoontjes te beantwoorden en meldingen te ontvangen. Voor afstand, snelheid en route tijdens work-outs werkt de ingebouwde gps onafhankelijk van je iPhone.

(Video) Apple Watch Series 8 • Midnight 45mm | unboxing and setup

\n\n

Lees meer over mobiele abonnementen en providers die AppleWatch ondersteunen

","first":true,"last":true,"position":1,"even":true}],"size":1}},"first":false,"last":false,"position":3,"even":true},{"index":3,"value":{"title":"Welke providers ondersteunen AppleWatch met hun mobiel abonnement?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

Hoewel de abonnementen per provider verschillen, zijn er veel providers die gratis of speciale proefaanbiedingen voor AppleWatch hebben. Neem contact op met je provider voor meer informatie.

\n

Lees meer over providers die AppleWatch ondersteunen

\n

* AppleWatch GPS + Cellular ondersteunt geen internationale roaming. Maar je kunt nog steeds vrijwel overal ter wereld de hulpdiensten bellen. Hou de knop aan de zijkant van AppleWatch Series8 (GPS+Cellular) of AppleWatchSE (GPS+Cellular) ingedrukt en het alarmnummer wordt direct gebeld, ook als je iPhone niet in de buurt is.

","first":true,"last":true,"position":1,"even":true}],"size":1}},"first":false,"last":false,"position":4,"even":false},{"index":4,"value":{"title":"Welke iPhone-modellen zijn compatibel met AppleWatch?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

AppleWatchUltra, AppleWatch8 en AppleWatchSE vereisen iPhone8 of nieuwer met iOS16 ofnieuwer. AppleWatch is alleen compatibel met iPhone.

\n

\nFeatures kunnen worden gewijzigd. Sommige features, apps en diensten zijn mogelijk niet in alle talen of regio’s beschikbaar.

Naar het volledige overzicht","first":true,"last":true,"position":1,"even":true}],"size":1}},"first":false,"last":false,"position":5,"even":true},{"index":5,"value":{"title":"Is het makkelijk om al mijn gegevens over te zetten en mijn nieuwe AppleWatch in te stellen?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

Of je je nieuwe AppleWatch nu online koopt of in een AppleStore, configureren en gegevens overzetten is zo gedaan. Van alles wat er op je AppleWatch staat, wordt op je iPhone automatisch een reservekopie gemaakt die je kunt terugzetten op je AppleWatch. Telkens wanneer je een reservekopie van je iPhone maakt, worden de gegevens van je AppleWatch daarin meegenomen.

\n\n

Ontdek samen met een AppleSpecialist de geweldige mogelijkheden van je nieuwe AppleWatch. Nadat je AppleWatch is verstuurd, krijg je een uitnodiging voor een gratis persoonlijke onlinesessie. Jijkiest zelf waar je meer over wilt weten. Omde sessie optimaal te benutten, volg je vooraf de instructies om je gegevens over te zetten naar je nieuwe AppleWatch.

\n

Ontdek hoe je je AppleWatch configureert en je gegevens overzet

","first":true,"last":true,"position":1,"even":true}],"size":1}},"first":false,"last":false,"position":6,"even":false},{"index":6,"value":{"title":"Hoe werkt AppleTradeIn?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

Met AppleTradeIn krijg je eenvoudig korting op de aankoop van je nieuwe AppleWatch. Jehoeft alleen maar een paar vragen over je device te beantwoorden. Vervolgens bieden we je een geschatte inruilwaarde die wordt verrekend via je gekozen betaalwijze zodra we je in te ruilen device hebben ontvangen. Als je device niet in aanmerking komt, zorgen wij dat het gratis wordt gerecycled.

\n\n

Wanneer je de offerte voor de geschatte inruilwaarde hebt geaccepteerd, sturen we je een gratis inruilkit. Zodra we je device hebben ontvangen, controleren we in welke staat het verkeert. Als alles in orde is, is het inruilproces afgerond. Als je device in een andere staat verkeert dan je had aangegeven, ontvang je een e‑mail waarin staat wat je moet doen. Als de waarde van je device hoger is dan de kosten van je nieuwe AppleWatch, ontvang je per e-mail een Apple Store-cadeaubon ter waarde van het resterende bedrag.

\n\n

Het online inruilproces duurt 2 à 3 weken.

\n\n

Jekunt je device ook bij een AppleStore inruilen op het moment dat je een nieuwe aankoop doet, maar de inruilwaarde in de Store kan afwijken van de geschatte inruilwaarde die online is geboden.

\n

Lees meer over AppleTradeIn

","first":true,"last":true,"position":1,"even":true}],"size":1}},"first":false,"last":false,"position":7,"even":true},{"index":7,"value":{"title":"","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"","first":true,"last":true,"position":1,"even":true}],"size":1}},"first":false,"last":false,"position":8,"even":false},{"index":8,"value":{"title":"Wat zijn de bezorgopties en wanneer kan ik mijn artikelen verwachten?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

Degeschatte bezorgdatum is gebaseerd op de beschikbaarheid van het betreffende artikel en de verzendoptie die je kiest. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, krijg je een definitieve bezorgdatum.

\n\n

Alle artikelen die op voorraad zijn, worden de volgende dag gratis bezorgd. Standaardbezorging is voor alle bestellingen gratis. Tegen extra kosten kun je kiezen voor een andere manier van bezorgen.

\n\n

Afhankelijk van je locatie kun je je bestelling mogelijk ophalen in een AppleStore of bij een door Apple erkende ophaallocatie. Als je je bestelling wilt komen ophalen, kies je daar tijdens het afrekenen een methode, datum en locatie voor.

\n\n

Bestellingen die je op apple.complaatst, kunnen alleen worden verzonden naar een adres in het land waarin de bestelling is geplaatst. Jegaat gewoon naar de online Store van de locatie waar de producten moeten worden afgeleverd.

","first":true,"last":true,"position":1,"even":true}],"size":1}},"first":false,"last":false,"position":9,"even":true},{"index":9,"value":{"title":"Kan ik mijn AppleWatch retourneren?","descriptionData":{"items":[{"index":0,"value":"

Ja. Als je je AppleWatch bij nader inzien toch niet wilt hebben, kun je die retourneren. De geretourneerde AppleWatch moet in goede staat verkeren en in de oorspronkelijke verpakking zitten, compleet met alle accessoires, handleidingen en informatiebladen. Retourzendingen vallen onder de Verkoopvoorwaarden vanApple.

\n

Lees meer over retourneren, restitutie en omruilen

","first":true,"last":true,"position":1,"even":true}],"size":1}},"first":false,"last":true,"position":10,"even":false}],"size":10},"footer":null,"isDefaultOpen":false,"faqString":"{\"sectionId\":null,\"header\":\"Veelgestelde vragen\",\"itemList\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":{\"title\":\"Hoe bepaal ik de juiste maat voor mijnbandje?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

Apple Watch-bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten.

\\n\\n

Kies eerst een kastgrootte en een type bandje. Jeziet dan welke maten er voor die combinatie verkrijgbaar zijn. Voor het gekozen bandje wordt een maximale en een minimale polsomtrek aangegeven. Meet je pols zo nauwkeurig mogelijk op voor de juiste maat.

\\n\\n

Kies je voor een solobandje, dan bepaal je je maat met het maatoverzicht. Er zijn stapsgewijze instructies om je pols op te meten met behulp van een afdrukbaar voorbeeld of een voorwerp uit je huis, zodat je weet welke maat je moet hebben.

\",\"first\":true,\"last\":true,\"position\":1,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":true,\"last\":false,\"position\":1,\"even\":true},{\"index\":1,\"value\":{\"title\":\"Hoe personaliseer ik mijn AppleWatch?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"Combineer elk bandje met elke kast in de Apple Watch Studio. Als je een combinatie hebt gemaakt die je mooi vindt, kun je die bewaren. En je kunt daarna ook andere combinaties maken om te vergelijken.\",\"first\":true,\"last\":true,\"position\":1,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"last\":false,\"position\":2,\"even\":false},{\"index\":2,\"value\":{\"title\":\"Wat is het verschil tussen GPS- en GPS + Cellular-modellen?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

Heb je een model met GPS+Cellular, dan kun je altijd met alleen je AppleWatch in contact blijven met mensen en informatie die je belangrijk vindt. Als je een mobiel abonnement hebt, kun je tekstberichten versturen en ontvangen, telefoontjes beantwoorden, meldingen ontvangen en Apple Music en Apple Podcasts streamen, ook als je je iPhone niet bij je hebt.

\\n

Met het GPS-model moet je via Bluetooth of wifi met je iPhone zijn verbonden om sms’jes te verzenden en ontvangen, telefoontjes te beantwoorden en meldingen te ontvangen. Voor afstand, snelheid en route tijdens work-outs werkt de ingebouwde gps onafhankelijk van je iPhone.

\\n\\n

Lees meer over mobiele abonnementen en providers die AppleWatch ondersteunen

\",\"first\":true,\"last\":true,\"position\":1,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"last\":false,\"position\":3,\"even\":true},{\"index\":3,\"value\":{\"title\":\"Welke providers ondersteunen AppleWatch met hun mobiel abonnement?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

Hoewel de abonnementen per provider verschillen, zijn er veel providers die gratis of speciale proefaanbiedingen voor AppleWatch hebben. Neem contact op met je provider voor meer informatie.

\\n

Lees meer over providers die AppleWatch ondersteunen

\\n

* AppleWatch GPS + Cellular ondersteunt geen internationale roaming. Maar je kunt nog steeds vrijwel overal ter wereld de hulpdiensten bellen. Hou de knop aan de zijkant van AppleWatch Series8 (GPS+Cellular) of AppleWatchSE (GPS+Cellular) ingedrukt en het alarmnummer wordt direct gebeld, ook als je iPhone niet in de buurt is.

\",\"first\":true,\"last\":true,\"position\":1,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"last\":false,\"position\":4,\"even\":false},{\"index\":4,\"value\":{\"title\":\"Welke iPhone-modellen zijn compatibel met AppleWatch?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

AppleWatchUltra, AppleWatch8 en AppleWatchSE vereisen iPhone8 of nieuwer met iOS16 ofnieuwer. AppleWatch is alleen compatibel met iPhone.

\\n

\\nFeatures kunnen worden gewijzigd. Sommige features, apps en diensten zijn mogelijk niet in alle talen of regio’s beschikbaar.

Naar het volledige overzicht\",\"first\":true,\"last\":true,\"position\":1,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"last\":false,\"position\":5,\"even\":true},{\"index\":5,\"value\":{\"title\":\"Is het makkelijk om al mijn gegevens over te zetten en mijn nieuwe AppleWatch in te stellen?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

Of je je nieuwe AppleWatch nu online koopt of in een AppleStore, configureren en gegevens overzetten is zo gedaan. Van alles wat er op je AppleWatch staat, wordt op je iPhone automatisch een reservekopie gemaakt die je kunt terugzetten op je AppleWatch. Telkens wanneer je een reservekopie van je iPhone maakt, worden de gegevens van je AppleWatch daarin meegenomen.

\\n\\n

Ontdek samen met een AppleSpecialist de geweldige mogelijkheden van je nieuwe AppleWatch. Nadat je AppleWatch is verstuurd, krijg je een uitnodiging voor een gratis persoonlijke onlinesessie. Jijkiest zelf waar je meer over wilt weten. Omde sessie optimaal te benutten, volg je vooraf de instructies om je gegevens over te zetten naar je nieuwe AppleWatch.

\\n

Ontdek hoe je je AppleWatch configureert en je gegevens overzet

\",\"first\":true,\"last\":true,\"position\":1,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"last\":false,\"position\":6,\"even\":false},{\"index\":6,\"value\":{\"title\":\"Hoe werkt AppleTradeIn?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

Met AppleTradeIn krijg je eenvoudig korting op de aankoop van je nieuwe AppleWatch. Jehoeft alleen maar een paar vragen over je device te beantwoorden. Vervolgens bieden we je een geschatte inruilwaarde die wordt verrekend via je gekozen betaalwijze zodra we je in te ruilen device hebben ontvangen. Als je device niet in aanmerking komt, zorgen wij dat het gratis wordt gerecycled.

\\n\\n

Wanneer je de offerte voor de geschatte inruilwaarde hebt geaccepteerd, sturen we je een gratis inruilkit. Zodra we je device hebben ontvangen, controleren we in welke staat het verkeert. Als alles in orde is, is het inruilproces afgerond. Als je device in een andere staat verkeert dan je had aangegeven, ontvang je een e‑mail waarin staat wat je moet doen. Als de waarde van je device hoger is dan de kosten van je nieuwe AppleWatch, ontvang je per e-mail een Apple Store-cadeaubon ter waarde van het resterende bedrag.

\\n\\n

Het online inruilproces duurt 2 à 3 weken.

\\n\\n

Jekunt je device ook bij een AppleStore inruilen op het moment dat je een nieuwe aankoop doet, maar de inruilwaarde in de Store kan afwijken van de geschatte inruilwaarde die online is geboden.

\\n

Lees meer over AppleTradeIn

\",\"first\":true,\"last\":true,\"position\":1,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"last\":false,\"position\":7,\"even\":true},{\"index\":7,\"value\":{\"title\":\"\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"\",\"first\":true,\"last\":true,\"position\":1,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"last\":false,\"position\":8,\"even\":false},{\"index\":8,\"value\":{\"title\":\"Wat zijn de bezorgopties en wanneer kan ik mijn artikelen verwachten?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

Degeschatte bezorgdatum is gebaseerd op de beschikbaarheid van het betreffende artikel en de verzendoptie die je kiest. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, krijg je een definitieve bezorgdatum.

\\n\\n

Alle artikelen die op voorraad zijn, worden de volgende dag gratis bezorgd. Standaardbezorging is voor alle bestellingen gratis. Tegen extra kosten kun je kiezen voor een andere manier van bezorgen.

\\n\\n

Afhankelijk van je locatie kun je je bestelling mogelijk ophalen in een AppleStore of bij een door Apple erkende ophaallocatie. Als je je bestelling wilt komen ophalen, kies je daar tijdens het afrekenen een methode, datum en locatie voor.

\\n\\n

Bestellingen die je op apple.complaatst, kunnen alleen worden verzonden naar een adres in het land waarin de bestelling is geplaatst. Jegaat gewoon naar de online Store van de locatie waar de producten moeten worden afgeleverd.

\",\"first\":true,\"last\":true,\"position\":1,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"last\":false,\"position\":9,\"even\":true},{\"index\":9,\"value\":{\"title\":\"Kan ik mijn AppleWatch retourneren?\",\"descriptionData\":{\"items\":[{\"index\":0,\"value\":\"

Ja. Als je je AppleWatch bij nader inzien toch niet wilt hebben, kun je die retourneren. De geretourneerde AppleWatch moet in goede staat verkeren en in de oorspronkelijke verpakking zitten, compleet met alle accessoires, handleidingen en informatiebladen. Retourzendingen vallen onder de Verkoopvoorwaarden vanApple.

\\n

Lees meer over retourneren, restitutie en omruilen

\",\"first\":true,\"last\":true,\"position\":1,\"even\":true}],\"size\":1}},\"first\":false,\"last\":true,\"position\":10,\"even\":false}],\"size\":10},\"footer\":null,\"isDefaultOpen\":false}"};

FAQs

What model Apple Watch Is this MTUW2LL A? ›

Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) - MTUW2LL/A (44mm (Space Gray Aluminum, Black Sport Band)) | AppleInsider.

Is Apple Watch Series 8 different? ›

Apple Watch Series 8 vs.

The major upgrades in this year's Apple Watch include a temperature sensor, an updated processor (although performance is the same as the Series 7) and new gyroscopes and accelerometers capable of detecting car crashes.

What will be the difference between Apple Watch 7 and 8? ›

Arguably, the three biggest differences between the Apple Watch Series 7 and Series 8 are crash detection, body temperature monitoring, and Bluetooth 5.3.

Does 45mm Apple Watch have better battery life? ›

As Apple introduced an always-on display in the Apple Watch Series 6 and onwards, the difference in battery life between the 41mm and 45mm is almost identical with the larger 45mm lasting just 20 mins longer than the 41mm one.

What size Apple Watch should I get? ›

According to Apple, the 40mm and 41mm variants are best suited for wrist sizes ranging from 130mm to 200mm, while the 44mm and 45mm variants are best suited for wrist sizes ranging from 140mm to 220mm. However, if your wrist size exceeds 140mm, we recommend 44mm or 45mm; otherwise, 40mm or 41mm should suffice.

Is The Apple Watch water proof? ›

Your Apple Watch is water resistant, but not waterproof. For example, you can wear and use your Apple Watch during activities such as exercise (exposure to sweat is OK), walking in rain, and washing your hands.

Is the Apple Watch Series 8 worth it? ›

Bottom line. This one is easy: If you own an Apple Watch Series 7, Series 6 or even a Series 5, you really don't need the Series 8. Series 7 and 6 users won't notice much of a difference at all, and while Series 5 users might be enticed by things like blood oxygen monitoring, it's still not a life-changing leap.

Is the Apple Watch 8 waterproof? ›

Make a splash with your watch.

Apple Watch is rated water resistant 50 meters. Perfect for swimming, surfing, or water balloon fights.

What is the difference between Series 7 and Series 8? ›

Apple Watch Series 7 has screen size of 1.61 in and Apple Watch Series 8 has screen size of 1.61 in. Apple Watch Series 7 comes up with a great resolution of 430 x 352 pixels and 326 ppi PPI whereas Apple Watch Series 8 comes up with a great resolution of 430 x 352 pixels and 326 ppi PPI.

Will Apple Watch 8 have a camera? ›

Apple Watch Series 8 to sport built-in camera, to be hidden in digital crown.

Will Apple Watch 8 have blood glucose monitor? ›

Unfortunately, though, the Apple Watch Series 8 does not support blood sugar measurements or monitoring. The new health-related features that this watch introduces are too limited. You get a car crash detection monitor and a body temperature sensor to help females track their reproductive health.

Does Apple Watch check blood pressure? ›

Well, can the Apple Watch Series 8 monitor your blood pressure? The answer is no. The Apple Watch Series 8 doesn't offer blood pressure monitoring. This feature is available on some Samsung smartwatches but not on the Apple Watch.

How long is an Apple Watch Series 8 battery supposed to last? ›

So we made sure we gave it a battery that lasts all day, too. Our goal for battery life is 18 hours after an overnight charge, factoring in things like checking the time, receiving notifications, using apps, and doing a 60-minute workout.

Does the Apple Watch 8 have a better battery? ›

It's a notable change from the older watches, which use the GPS from a nearby iPhone to preserve battery life on the watch. Now, GPS will run solely on the Apple Watch, which means the Series 8 and SE actually have better battery life than before.

Can an Apple Watch battery be replaced? ›

Battery service

We can service the battery in your Apple Watch for a fee. Our warranty doesn't cover batteries that wear down from normal use. Your product is eligible for battery service at no additional cost if you have AppleCare+ and your product's battery holds less than 80% of its original capacity.

What size Apple Watch should a woman get? ›

38-40mm or 42-44mm Apple watch for women: the big question

To be honest there is not a clear-cut best watch size for women, because the answer depends above all on personal preferences even if women with small wrists seem to prefer 38mm Apple Watch.

Is the 41mm or 45mm better? ›

You'll also need to figure out which size you should get: the 41mm vs 45mm, and that's what we're here to help you decide. The good news is that there's absolutely no difference in spec or functionality between these two models, which means this is a choice purely about taste and, possibly, the size of your wrist.

What size Apple Watch for a woman 40 or 44? ›

The 40mm version of the Apple Watch Series 6 is renowned to sit better on smaller wrists. How small a wrist can it work for? According to Apple, their innovative device will fit wrists which are 130mm to 140mm. This version of the Apple Watch Series 6 is best suited to people with smaller physiques such as ladies.

Can I wear my Apple Watch swimming? ›

Apple Watch Series 2 and later can be used for shallow-water activities, such as swimming in a pool or ocean, but you shouldn't use models other than Apple Watch Ultra for diving, water skiing or other activities involving submersion below shallow depth or high-velocity water.

Is it worth it to get an Apple Watch? ›

There are plenty of good reasons to buy an Apple Watch. It's great for fitness tracking as well as routine tasks like getting directions and answering texts, email, and phone calls, and even paying for your morning coffee.

How long can Apple Watch last in water? ›

Compare the Apple Watch Series
WaterproofnessSuitable for diving
Apple Watch Series 6Waterproof up to 50mNo
Apple Watch Series 7Waterproof up to 50mNo
Apple Watch Series 8Waterproof up to 50mNo
Apple Watch SE (2020/2022)Waterproof up to 50mNo
6 more rows
Dec 19, 2022

Which Apple Watch is best? ›

The Best Apple Watch

The latest Series 8 (8/10, WIRED Recommends) is the best watch for most Apple users, especially people who menstruate or want to track their fertility. The wrist-based temperature sensing feature tracked my skin temperature dropping steadily as I recovered from Covid-19.

What can I expect from my Apple Watch 8 Series? ›

Heart rate monitoring, blood oxygen detection, ECG readings, sleep tracking, fall detection, and loud noise monitoring continue to be available, plus Apple has added a few new features this year.

Can I wear my Apple Watch 8 in the pool? ›

From laps in a pool to a freestyle across open water, your Apple Watch Series 2 or later is ready for a swim with you.

Do you need cellular on Apple Watch? ›

Apple says that “A cellular plan isn't required to set up an Apple Watch for a family member, but is necessary for some features.” To get the full functionality you will need an Apple Watch Series 4 or later with cellular.

Does Apple Watch Series 8 take temperature? ›

Apple Watch Series 8 and Apple Watch Ultra have 2 temperature sensors—one on the back crystal, near your skin, and another just under the display. While you sleep, Apple Watch samples your temperature every five seconds. This design improves accuracy by reducing bias from the outside environment.

What's the difference between the Apple Watch GPS and cellular? ›

What is the difference between GPS and cellular on Apple Watch? The main distinguishing factor between them is that you can continually use the Cellular model even if you don't have your phone. Other than that, there are several differences such as you get a different case and screen materials in the cellular model.

Is it worth upgrading to Series 8? ›

The Apple Watch Series 8 is almost identical, both inside and out, to last year's Series 7, including the same processor speeds. It's only worth the upgrade if you think the retrospective ovulation estimate feature may be useful if you're trying to get pregnant (but it isn't an FDA-approved family planning method).

Should I get a Series 7 or Series 8? ›

The Apple Watch Series 8 will undoubtedly be the best Apple Watch for most people. While the design is the same as the previous generation, super important features like crash detection and the ability to sense your temperature make it a worthy successor to the Series 7.

Can you FaceTime on Apple Watch? ›

Open the Phone app on your Apple Watch. Tap Contacts, then turn the Digital Crown to scroll. Tap the contact you want to call, then tap the phone button. Tap FaceTime Audio to start a FaceTime audio call, or tap a phone number.

How far can you be away from your phone with Apple Watch 8? ›

Bluetooth on the Apple Watch has a maximum range of 100 meters/330 feet, though the range may be shorter in practice. If the paired iPhone is connected to a known Wi-Fi network, the Apple Watch and iPhone can communicate over Wi-Fi.

Is there a watch that monitors blood sugar and blood pressure? ›

OYG Smart Watch with Body Thermometer NFC Function, IP68 Waterproof Fitness Tracker with Heart Rate Blood Pressure Blood Oxygen Spo2 Blood Glucose Sleep Monitor 20 Workout Modes. Temporarily out of stock.

Can an Apple Watch help with diabetes? ›

Diabetes management

If my blood sugar gets dangerously low, I can pass out or go into a diabetic coma. Luckily, my glucose monitor connects to my Apple Watch and sends notifications before it's too late. This feature saved my life a few months ago. I woke up to a dangerously low blood sugar warning on my Apple Watch.

Is there a watch that monitors blood sugar? ›

K'Watch Glucose is a CGM (Continuous Glucose Monitor) device that will track your glucose level continuously throughout the day and night. Check your sugar levels discreetly by simply glancing at the watch.

Can Apple Watch detect heart problems? ›

The irregular rhythm notification feature on your Apple Watch will occasionally look at your heartbeat to check for an irregular rhythm that might be suggestive of atrial fibrillation (AFib).

Is the Apple Watch better than Fitbit? ›

When it comes to overall features, Apple definitely has more to offer than Fitbit. In addition to health and fitness metrics, the Apple Watch supports the app store, phone calls, music, text, notifications, alarms, timers, Siri, emergency SOS, fall detection (some models), and much more.

What series is Apple Watch model MTUU2LL A? ›

Best Buy: Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) 44mm Silver Aluminum Case with White Sport Band Silver Aluminum MTUU2LL/A.

Which Apple Watch is MJ2T2LL A? ›

Best Buy: Apple Apple Watch Sport (first-generation) 38mm Silver Aluminum Case White Sports Band White Sports Band MJ2T2LL/A.

What series is Apple Watch mj2x2ll A? ›

Apple Watch Regular Series 0 Specs and Monitoring - MJ2X2.

What series is my Apple Watch model MWVF2LL A? ›

Apple Watch Series 5 Aluminum GPS 44mm A2093 MWVF2LL/A +B Grade.

Which Apple Watch model is the oldest? ›

The 1st generation Apple Watch (colloquially referred to as Series 0) uses the single-core S1 system-on-chip. It does not have a built-in GPS chip, instead relying on a paired iPhone for location services.

What are the different Apple Watch versions? ›

Apple now sells three different Apple Watch models: the Series 8, the SE 2 (Gen 2) and the Ultra. (Apple no longer sells the Series 7, the SE (Gen 1) or Series 3 — all of which it was offering before September 2022.)

How do I know which generation my Apple Watch is? ›

The easiest way to determine exactly which Apple Watch you have is to look up its serial number on Apple's Check Coverage page. Enter your serial number, and Apple will display the series, model and band size. Find your serial number on the back of your Apple Watch or in the band slot (you'll need to remove the band).

What is the newest Apple Watch series? ›

Apple Watch Series 8 Lineup

Apple Watch Series 8 will be available across a range of case finishes, colors, and band types to fit a variety of personal styles. Apple Watch Series 8 comes in aluminum and stainless steel cases in two sizes, 41mm and 45mm, and is compatible with all bands.

What is the difference between Apple Watch 7 GPS and cellular? ›

The main difference between the Apple Watch GPS and the cellular model is the ability to connect to a network. The cellular model allows you a direct connection without having your phone present. This even supports using the GPS on your Apple Watch without requiring your phone.

How do I know if my Apple Watch has cellular? ›

To open Control Center, touch and hold the bottom of the screen, then swipe up. The Cellular button turns green when you have a connection. The green bars show the signal strength. The Cellular button turns white when your cellular plan is active, but your watch is connected via Bluetooth or Wi-Fi to your iPhone.

What series of Apple Watch is cellular? ›

Apple Watch Series 8, Apple Watch SE, and Apple Watch Ultra cellular models with an active service plan allow you to make calls, send texts, and so much more — all without your iPhone.

How many series of Apple watches are there? ›

There are seven iterations of the Apple Watch.

What will the Apple Watch 8 have? ›

Apple Watch Series 8 has an innovative new sensor that tracks your temperature while you sleep, so you can see changes over time. Cycle Tracking uses this data to provide a retrospective estimate of when you likely ovulated, which can be helpful for family planning.

What to do with Apple Watch? ›

Text, make calls, and listen to music with ease. And with available cellular, you can do it all without your phone,12 even when you're out of the country. It makes leaving your phone behind something you can do on purpose.

How do I know if my Apple Watch is 41 or 45? ›

Unlike traditional watches, which measure case size horizontally, Apple measures the Apple Watch Series 7 (and all other Apple Watch models) vertically. So, that means the smaller of the two Apple Watch sizes has a height of 41mm; the larger, 45mm.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated: 03/28/2023

Views: 5798

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.